Tag Archives: Mira

Bëri revolucion me Chat GPT dhe Open AI, Monetary Instances rendit Mira Muratin mes 25 femrave më me ndikim në botë për vitin 2023

Bëri revolucion me Chat GPT dhe Open AI, Monetary Instances rendit Mira Muratin mes 25 femrave më me ndikim në botë për vitin 2023

Ndikimi, fuqia për të bindur, për të mbrojtur ndryshimin dhe për të imagjinuar mënyra më të mira për të bërë gjërat, merr shumë forma. Kjo shihet edhe në numrin e përvitshëm të revistës “Gratë e Vitit” nga Monetary Instances. Rezultati përfundimtar i listës së publikuar, janë gra të cilat kanë marrë …

Read More »

Who’s Mira Murati, OpenAI’s interim CEO?

Who’s Mira Murati, OpenAI’s interim CEO?

OpenAI’s board of administrators ousted founder Sam Altman on Nov. 17, stunning the expertise world, whereas appointing Mira Murati as its interim CEO.  Since then, the board has been dealing with sturdy criticism from the startup main purchasers and buyers. In line with a Bloomberg report, efforts to reinstate Altman …

Read More »

Who’s OpenAI’s new interim CEO Mira Murati?

Who’s OpenAI’s new interim CEO Mira Murati?

Who’s OpenAI’s new interim CEO Mira Murati? You will have heard that Sam Altman is out at OpenAI. However sufficient about Altman. He is outdated information. SEE ALSO: Sam Altman breaks silence on OpenAI firing. Murati was named because the ChatGPT creator’s new interim CEO in the identical announcement sharing …

Read More »
close