PlayStation 5 video’s benadrukken de immersie dankzij de controller en meer

PlayStation 5 video’s benadrukken de immersie dankzij de controller en meer

Een van de grote redenen waarom we met z’n allen een PlayStation 5 moesten aanschaffen, waren de adaptieve triggers en de haptische suggestions. Deze hebben zeker bijgedragen aan de immersie die we in videogames kunnen beleven.

Om daar nog even de nadruk op te leggen en om het even in de bloemetjes te zetten, heeft Sony PlayStation een korte video vrijgegeven met beelden waarin we de specialiteiten van de controller in beeld krijgen. Dit tijdens het spelen van Marvel’s Spider-Man 2, een sport die ook bij ons goed in de smaak viel.

Echter kan je niet alleen die trailer hieronder terugvinden, ook is er een trailer te vinden die PlayStation VR2 in de spotlights zet. Op de beelden kan je zien wat je zoal voelt tijdens het spelen. Dit gaat dan over de adaptieve triggers van de controllers en de haptische suggestions in de VR-headset zelf.

Marvel's Spider-Man 2 - Immersion Trailer | PS5 Games

Play in a Whole New Way | PlayStation VR2


Read more on Google News

About bourbiza mohamed

Check Also

PlayStation 6 Might Function Ray Tracing Reconstruction Tech; Path Tracing in Video games Will Not Be Unusual

PlayStation 6 Might Function Ray Tracing Reconstruction Tech; Path Tracing in Video games Will Not Be Unusual

The PlayStation 6 console could also be fairly removed from launch, but it surely looks …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

    close